===
close
= =

Wednesday, October 13, 2021

Girit Adası Deprem / DEÃœ Deprem AraÅŸtırma Merkezi Müdürü Sözbilir’den - Girit'teki depremin hemen ardından kerpe adası'nda 4,5 ve zakros adası'nda 4,1 büyüklüğünde depremler meydana geldi.

Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Akdeniz'de deprem4.3 büyüklüğündeki sarsıntının merkez üssü, yunanistan'ın girit adası'na 104 kilometre mesafede. Atina jeodinamik enstitüsünden yapılan açıklamada, merkez üssü girit'in güneyindeki arvis bölgesi olan 5,8 büyüklüğündeki depremin tüm adada . Adada bir kilisenin yıkıldığı depremin ardından kerpe ve zakros'ta da sarsıntılar . Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı.

Adada bir kilisenin yıkıldığı depremin ardından kerpe ve zakros'ta da sarsıntılar . Ä°zmir'de meydana gelen depremin merkez üssü Sisam
İzmir'de meydana gelen depremin merkez üssü Sisam from iasbh.tmgrup.com.tr
Girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Özellikle kandiye civarında yüzlerce insan öldü . Afad deprem dairesi, depremin 6 kilometre derinlikte meydana geldiğini . Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Akdeniz'de deprem4.3 büyüklüğündeki sarsıntının merkez üssü, yunanistan'ın girit adası'na 104 kilometre mesafede. Atina jeodinamik enstitüsünden yapılan açıklamada, merkez üssü girit'in güneyindeki arvis bölgesi olan 5,8 büyüklüğündeki depremin tüm adada . Resmo ve hanya depremden daha az etkilendi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, yunanistan'ın girit adası'nda saat 09.17'de 5,7 .

Afad deprem dairesi, depremin 6 kilometre derinlikte meydana geldiğini .

Özellikle kandiye civarında yüzlerce insan öldü . Afad deprem dairesi, depremin 6 kilometre derinlikte meydana geldiğini . Afad depremin 12.24'te meydana geldiğini duyurdu. Adada bir kilisenin yıkıldığı depremin ardından kerpe ve zakros'ta da sarsıntılar . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, yunanistan'ın girit adası'nda saat 09.17'de 5,7 . Avrupa sismoloji merkezi'nin verilerine göre yunanistan'da 6,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Avrupa akdeniz sismoloji merkezi tarafından yapılan açıklamada, yunanistan'ın girit adası'nda 6.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği . Afad ise saat 09.17'de ege denizi'nde . Girit'teki depremin hemen ardından kerpe adası'nda 4,5 ve zakros adası'nda 4,1 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Sitia/estiye ise neredeyse tamamen yıkıldı. Girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Akdeniz'de deprem4.3 büyüklüğündeki sarsıntının merkez üssü, yunanistan'ın girit adası'na 104 kilometre mesafede.

Avrupa akdeniz sismoloji merkezi tarafından yapılan açıklamada, yunanistan'ın girit adası'nda 6.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği . Adada bir kilisenin yıkıldığı depremin ardından kerpe ve zakros'ta da sarsıntılar . Afad deprem dairesi, depremin 6 kilometre derinlikte meydana geldiğini . Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad ise saat 09.17'de ege denizi'nde .

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, yunanistan'ın girit adası'nda saat 09.17'de 5,7 . Girit Adası, Rethymno | mybeautifulcookbook
Girit Adası, Rethymno | mybeautifulcookbook from mybeautifulcookbook.com
Avrupa sismoloji merkezi'nin verilerine göre yunanistan'da 6,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, yunanistan'ın girit adası'nda saat 09.17'de 5,7 . Girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sitia/estiye ise neredeyse tamamen yıkıldı. Girit'teki depremin hemen ardından kerpe adası'nda 4,5 ve zakros adası'nda 4,1 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad deprem dairesi, depremin 6 kilometre derinlikte meydana geldiğini . Özellikle kandiye civarında yüzlerce insan öldü .

Adada bir kilisenin yıkıldığı depremin ardından kerpe ve zakros'ta da sarsıntılar .

Adada bir kilisenin yıkıldığı depremin ardından kerpe ve zakros'ta da sarsıntılar . Afad depremin 12.24'te meydana geldiğini duyurdu. Avrupa sismoloji merkezi'nin verilerine göre yunanistan'da 6,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, yunanistan'ın girit adası'nda saat 09.17'de 5,7 . Afad deprem dairesi, depremin 6 kilometre derinlikte meydana geldiğini . Girit'teki depremin hemen ardından kerpe adası'nda 4,5 ve zakros adası'nda 4,1 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Özellikle kandiye civarında yüzlerce insan öldü . Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. Atina jeodinamik enstitüsünden yapılan açıklamada, merkez üssü girit'in güneyindeki arvis bölgesi olan 5,8 büyüklüğündeki depremin tüm adada . Avrupa akdeniz sismoloji merkezi tarafından yapılan açıklamada, yunanistan'ın girit adası'nda 6.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği . Girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sitia/estiye ise neredeyse tamamen yıkıldı.

Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. Resmo ve hanya depremden daha az etkilendi. Sitia/estiye ise neredeyse tamamen yıkıldı. Afad deprem dairesi, depremin 6 kilometre derinlikte meydana geldiğini . Afad ise saat 09.17'de ege denizi'nde .

Atina jeodinamik enstitüsünden yapılan açıklamada, merkez üssü girit'in güneyindeki arvis bölgesi olan 5,8 büyüklüğündeki depremin tüm adada . Helen Yayı'nda 7 büyüklüğündeki deprem beklentisinde
Helen Yayı'nda 7 büyüklüğündeki deprem beklentisinde from i.dha.com.tr
Afad depremin 12.24'te meydana geldiğini duyurdu. Girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Resmo ve hanya depremden daha az etkilendi. Akdeniz'de deprem4.3 büyüklüğündeki sarsıntının merkez üssü, yunanistan'ın girit adası'na 104 kilometre mesafede. Avrupa akdeniz sismoloji merkezi tarafından yapılan açıklamada, yunanistan'ın girit adası'nda 6.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği . Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. Afad ise saat 09.17'de ege denizi'nde . Adada bir kilisenin yıkıldığı depremin ardından kerpe ve zakros'ta da sarsıntılar .

Adada bir kilisenin yıkıldığı depremin ardından kerpe ve zakros'ta da sarsıntılar .

Akdeniz'de deprem4.3 büyüklüğündeki sarsıntının merkez üssü, yunanistan'ın girit adası'na 104 kilometre mesafede. Afad depremin 12.24'te meydana geldiğini duyurdu. Afad ise saat 09.17'de ege denizi'nde . Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. Sitia/estiye ise neredeyse tamamen yıkıldı. Girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Avrupa sismoloji merkezi'nin verilerine göre yunanistan'da 6,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Özellikle kandiye civarında yüzlerce insan öldü . Atina jeodinamik enstitüsünden yapılan açıklamada, merkez üssü girit'in güneyindeki arvis bölgesi olan 5,8 büyüklüğündeki depremin tüm adada . Girit'teki depremin hemen ardından kerpe adası'nda 4,5 ve zakros adası'nda 4,1 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Resmo ve hanya depremden daha az etkilendi. Avrupa akdeniz sismoloji merkezi tarafından yapılan açıklamada, yunanistan'ın girit adası'nda 6.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği . Adada bir kilisenin yıkıldığı depremin ardından kerpe ve zakros'ta da sarsıntılar .

Girit Adası Deprem / DEÃœ Deprem AraÅŸtırma Merkezi Müdürü Sözbilir’den - Girit'teki depremin hemen ardından kerpe adası'nda 4,5 ve zakros adası'nda 4,1 büyüklüğünde depremler meydana geldi.. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad depremin 12.24'te meydana geldiğini duyurdu. Girit'teki depremin hemen ardından kerpe adası'nda 4,5 ve zakros adası'nda 4,1 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Afad deprem dairesi, depremin 6 kilometre derinlikte meydana geldiğini . Atina jeodinamik enstitüsünden yapılan açıklamada, merkez üssü girit'in güneyindeki arvis bölgesi olan 5,8 büyüklüğündeki depremin tüm adada .

No comments:

Post a Comment